Vasten 2020

Programma vasten 2020

Op woensdag 26 februari is de vasten begonnen.
Naar jaarlijkse gewoonte zijn er tijdens de vasten weer enkele solidaire maaltijden waarop we allemaal vriendelijk uitgenodigd worden.
Door hieraan deel te nemen steunen we een project in Congo.

• Op zondag 15 maart zijn we allemaal welkom op de solidariteitsmaaltijd in Koersel.
  • Op zondag 29 maart nodigen we iedereen uit op de solidaire maaltijd in Stal in de parochiezaal.
  • En op zondag 5 april is iedereen welkom tussen 08.00u en 10.30u op het solidair ontbijt in de parochiezaal in Korspel.

Zondag 22 maart om 10.30u : kindvriendelijke eucharistieviering met speciaal broodmoment voor de eerste communicanten in Stal.

Op Palmzaterdag 4 april gaat onze palmtocht door. De 3 parochies gaan samen op tocht naar Mol-Wezel.
Er zal daar een palmwijding zijn met aansluitend om 14u een eucharistieviering in de kerk.

In het weekend van Palmzondag zijn er de gewone weekendvieringen.

Goede Week

Witte Donderdag 9 april : witte donderdagviering met aansluitend aanbidding van het heilig sacrament in Korspel om 19.00u.

Goede Vrijdag 10 april :
om 15.00u : kruisweg in Koersels Kapelleke, Korspel en Stal.
om 19.00u : Kruishulde in Koersel.

11 – 12 april : Paasweekend

Stille Zaterdag 11 april
om 20.00u : paaswake voor de Pastorale Eenheid Tabor Koersel–Korspel– Stal in Stal.
Er is geen avondviering in Koersel en Korspel.

Pasen 12 april :
09.00u : eucharistieviering in Koersels kapelleke.
10.30u : gebedsviering in Koersel, verzorgd door de Chiro.
10.30u : eucharistieviering in Stal, samen met de Chiro.
10.45u : hoogmis voor Pasen in Korspel.

Paasmaandag 13 april :
10.30u : federatieve eucharistieviering in Koersel.
14.00u : fietsenzegening in Steenoven.